Privégesprekken (werktitel)

Documentaire
HUMAN

De documentaire Privégesprekken gaat over mensen die vertellen over de gevolgen die kanker heeft gehad op hun relatie, op de intimiteit binnen die relatie, op de seksualiteit. De film heeft op dit moment de werktitel “Privégesprekken” omdat het zulke gesprekken zijn; openhartig, intiem en privé. De toeschouwer is getuige van gesprekken tussen twee mensen die elkaar dierbaar zijn. Op de eerste plaats (echt)paren, maar ook familieleden of vrienden. Hieruit komt een serie gesprekken voort van mensen in een neutrale omgeving, samengebracht door het onderwerp van de film. Gesprekken tussen elkaar, dus zonder interviewer. De koppels richten zich tot elkaar, ondervragen elkaar, bevragen elkaar, vertellen hoe ze iets ervaren. In een comfortabele en warme setting die is gecreëerd in een studio, komen de personages samen om voor het eerst gevoelens en gedachten uit te spreken met degenen die het dichtst bij ze staan.

Crew:Walter Stokman (regisseur), Frank van den Engel (producent), Zeppers Film & TV
Start opnames:augustus/september 2021
Start postproductie:december 2021
Releasedatum:voorjaar 2022

Aanmelding projecten Nieuwe Muziek Maken

Vul dit formulier volledig in om een aanvraag te doen voor één van de projecten in het kader van de regeling Nieuwe Muziek Maken. Het is mogelijk om je voor meerdere projecten in te schrijven. Vul het formulier dan nogmaals in voor het volgende project.
  • Upload hier je CV en biografie, waarin ook je relevante werkervaring is opgenomen.
    Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 16 MB.
  • Plaats hier een link naar je website of showreel, of een andere link naar je muziek.
  • Let op: Selecteer hier het project waarvoor je je wilt inschrijven. Het is mogelijk om je voor meerdere projecten in te schrijven. Vul hiervoor nogmaals het formulier in met je volgende keuze.
  • Schrijf hier een korte en bondige motivatie waarom je aan dit project zou willen werken.
  • Download hier de de-minimis verklaring die je hieronder ingevuld weer moet uploaden bij je aanvraag.
  • Je kunt hier je de de-minimis verklaring uploaden.
    Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 16 MB.