Begrijp Me

Documentaire (25 minuten)
Omroep Brabant, Gemeente ’s-Hertogenbosch

Choreograaf Katja Grässli maakt samen met 2 dove dansers een voorstelling met een cross-over tussen gebarentaal en dans. Op deze manier wordt de voorstelling toegankelijk voor een doof en slechthorend publiek. Deze korte documentaire gaat over de totstandkoming van het project. Maar de film gaat dieper dan dat. Van elk van de personages maak ik een portret, ieder met een uitgesproken visuele en auditieve stijl. Het wordt een gelaagde en prikkelende film die je laat nadenken over thema's als alleen zijn vs. eenzaamheid, communicatie, zelfbeeld & je gewaardeerd voelen.

Crew:Jef Monté (KAPTIV Online Video)
Start opnames:zomer 2021
Releasedatum:18 november 2021

Muziek
Less is more. Geen bombastische score maar bijna onbewuste sturing van de kijker. We hebben 3 personages met elk een eigen verhaal. De muziek volgt deze verhalen. Elk personage heeft een uniek klankbeeld. De personages komen samen in de film en de muziek dus ook. Daarnaast is er ruimte voor het sound design waarin de belevingswereld van de personages verbeeld wordt.

Open call
Je bent conceptueel sterk maar je hebt ook oor voor het eindproduct. Beleving staat voorop. Daarnaast ben je flexibel en kun je makkelijk een schets of passend voorbeeld aanleveren. Bij voorkeur lever je sound design en muziek in één.

Inschrijving voor dit project is niet meer mogelijk. De deadline is verstreken.